Ajankohtaista

Tukipohjalliset!

Apua vaivoihin tukipohjallisilla Jalat joutuvat kovalle kuormitukselle päivän askareiden aikana. Epämääräiset kiputilat tai mahdolliset jalkojen virheasennot eivät saisi haitata jokapäiväistä liikkumista. Näihin hyvänä ratkaisuna voivat toimia yksilölliset tukipohjalliset, joilla mahdollistetaan kivuttomampi liikkuminen ja mahdollisten virheasentojen korjaaminen sekä niiden aiheuttamien kipujen lieventäminen. Yksilöllinen tukipohjallispakettimme sisältää jalkojen tutkimisen, mitanoton, tukipohjallisparin sovituksen sekä tukipohjallisten käyttöopastuksen. Tutkimisvaiheessa selvitetään mihin... Read more »

Lue tästä

Plantaarifaskiitti!

Plantaarifaskiitti ja sen hoito apuvälineillä! Plantaarifaskiitti, joka tunnetaan myös arkikielessä nimillä ”kantapiikki” tai ”kantaluupiikki” on kantapään alueen ja jalkapohjan kiputila. ”Luupiikki” on plantaarifaskiitin eli jalkapohjan jännekalvon rappeuman seurausta. Osassa tapauksista jännekalvon kantaluun kiinnityskohtaan kertyy kalkkia, joka voi näkyä tutkimuksissa piikkinä. Arvioiden mukaan noin 10 % ihmisistä esiintyy kyseistä vaivaa elämänsä aikana ja tämän vuoksi plantaarifaskiitti... Read more »

Lue tästä

Uni ja selkäkipu!

Uni ja selkäkipu😴 Tutkimusten mukaan jopa täysin terveillä henkilöillä pelkkä unenpuute voi aiheuttaa selkäkipua. Ja unenpuute voi olla selkäkipua pahentava tekijä. Univajeen aikana kortisolitaso nousee ja muisti sekä immuunijärjestelmä heikkenevät. Unettomuus voi aiheuttaa mm. sydämen tykytystä sekä kivunsietokyvyn heikkenemistä. Uni vaikuttaa myös palautumiseen, tulehdussairauksien hoitoon, stressin ja ylipainon välttämiseen. Yksi parhaista kehonhuolto vinkeistä on siis... Read more »

Lue tästä

Polvitukiasiaa!

Monipuolista helpotusta polvitukien avulla Polven alueen kiputilojen ja oireiden avuksi on tarjolla erilaisia ortooseja eli tukia. Polvituki voi tuoda apua esimerkiksi kuntoutusvaiheessa, kun polven nivelsiteet tai muut ympäröivät tukirakenteet kaipaavat tukea parantuakseen. Oikeilla tuilla oikeaan vaivaan mahdollistetaan vaivattomampi liikkuminen niin urheillessa, kuin myös vapaa-ajallakin. Polven alueen vammoista tyypillisimpiä ovat esimerkiksi sivu- ja ristisiteiden vauriotilat, juoksijan... Read more »

Lue tästä

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Tänä vuonna haluamme tuoda tuotteitamme hieman lähemmäksi asiakasta. Nostamme esille tuotteitamme ja kerromme mihin vaivaan näillä voisi saada helpotusta. Ensimmäisenä tuotteena esittelemme naprapatian. Mitä naprapatia oikein on? Naprapatian koulutus nojaa vahvasti matemaattis-luonnontieteiden, lääke- ja urheilulääketieteiden sekä liikuntafysiologian osaamiseen. Koulutus kestää yhteensä 4 vuotta ja sisältäen 240 opintopistettä. Opetus perustuu alan tuoreimpaan tutkimustietoon sekä kansainväliseen verkostoon.... Read more »

Lue tästä

Verkkokauppa avattu!

Pitkän odotuksen jälkeen se on vihdoinkin täällä. Verkkokauppamme on nyt avattu ja siihen pääsee tutustumaan seuraavasta linkistä. https://ortofix.fi/kauppa/

Lue tästä

Naprapaatti aloittaa Ortofixissa!

Naprapaatti Maiju Aalto-Salo aloittaa vastaanoton torstaisin Ortofixin tiloissa. Naprapaatti Maiju Aalto-Salo aloittaa vastaanoton Apuväline ja Fysio Ortoxin tiloissa torstaina 2.11.2017. Maiju on valmistunut naprapaatiksi vuonna 2016 ja on toiminut nyt Hyvinkään selkäklinikalla pari vuotta. Aikaisemmalta koulutukseltaan Maiju on farmaseutti. Naprapaatin vastaanotolle voit tulla hakemaan apua mihin tahansa tuki- ja liikuntaelinvaivaan. Maiju on erikoistunut akuuttien sekä kroonisten... Read more »

Lue tästä

Nyt myös nettiajanvaraus!

Nettiajanvarauksella toimivat tällä hetkellä fysioterapia, Lpg-hoito sekä tukipohjallisistutkimus/mitat. Muihin mittausta ja arviointia vaativiin apuvälineisiin suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse, jotta esim tukisukat saadaan mitatattua aamupäivästä. Ajanvaraus

Lue tästä

Ajankohtaista