0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

Ajankohtaista

Tuki akillesjänteen ja kantapään alueen kiputilojen hoitoon

Donjoy Achilloforce Air- nilkkaside on tarkoitettu käytettäväksi kantapään ja akillesjänteen kiputiloihin. Plantaarifaskiitti, akillesjännetulehdus tai krooninen akillesjänteen tulehdus toimivat käyttöaiheina kyseiselle tuotteelle. Tuessa on neulottu rakenne ja se sisältää toisiinsa yhdistetyt pneumaattiset ilmatyynyt. Kävellessä ilman määrä vaihtelee ilmatyynyissä ja tämä luo vaihtelevan kompression erityisesti akillesjänteen alueelle. Vaihteleva kompressio nopeuttaa paranemista ja parantaa akillesjänteen alueen aineenvaihduntaa. Samalla ilmatyynyt keventävät kipualuetta. Tuki on valmistettu hengittävästä allergiaystävällisestä materiaalista ja sen muotoilu takaa hyvän istuvuuden paikallaan.

Achilloforce Air- nilkkaside on toimintaperiaatteeltaan vastaavanlainen tuote kuin Airheel- ilmatyynyside, joka on esitelty aiemmin omassa julkaisussaan. Tukien suurin ero on niiden materiaalissa sekä ilmatyynyjen kohdistuksessa hoidettavalle alueelle. Achilloforce Air tarjoaa tuentaa voimakkaammin myös nilkan alueelle.

Löydät tämän tuotteen myös meidän verkkokaupastamme ja ajanvarauksella pääset myös sovittamaan tukea paikanpäälle, johonkin meidän toimipisteistämme.