0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

Ajankohtaista

HPK Naisten edustusjoukkue ja Ortofix yhteistyöhön 2023–2025

HPK Naiset jääkiekon edustusjoukkue ja Apuväline ja Fysio Ortofix ovat lyöneet kättä päälle yhteistyöstä kahdelle seuraavalle kaudelle. Yhteistyö pitää sisällään joukkueen säännölliset fysioterapiapalvelut tarkoituksena erityisesti palauttaa ja ennaltaehkäistä mahdollisia vammoja. ”Tämä on joukkueelle todella upea ja ainutlaatuinen kokonaisuus. Vastaavaan emme ole aiemmin törmänneet”, kertovat joukkueen puolustaja Heta Seikkula ja hyökkääjät Ines Lukkarila, Kiti Seikkula ja Ella Välikangas.

Joukkueen manageri Jorma Hassisen mukaan pelaajan terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on merkittävää, että erityisesti akuutteihin vammoihin päästään heti kiinni. ”Kun joukkueelle löytyy samasta paikasta korkeatasoinen apu peleissä mahdollisesti sattuviin vammoihin ja yleiseen palautumiseen, on kokonaisuus omiaan edistämään joukkueen suorituskykyä merkittävästikin. Lisäksi yhteistyö on askel kohti yhä ammattimaisempaa toimintaa”, Hassinen sanoo.

Helpotusta arkeen ja iskukykyä kaukaloon

Pelaajille lisäarvo on merkittävä, sillä aiemminkin tärkeäksi koettu fysioterapia on ollut ainoastaan pelaajan oman aktiivisuuden ja talouden varassa. ”Vamman sattuessa hoito on yleensä etsittävä itse. Nyt tarjolla oleva kokonaisuus mahdollistaa sen, ettei tarvitse etsiä, vertailla ja punnita oikeaa tahoa itsekseen. Ortofixin monipuoliset palvelut tarjoavat hyvin vaihtoehtoja ja meidät tunnetaan täällä. Yhteistyö helpottaa ja nopeuttaa hoitoon pääsemistä. Jos esimerkiksi sunnuntaina pelissä sattuu vamma, ei akuuttiaikaa seuraavalle päivälle välttämättä edes saa”, kertovat Kiti Seikkula ja Ines Lukkarila.

”Omalla kohdallani aiemmin vaivannut polvi tulee huomion kohteeksi. Tavoitteena on pelata ehjä kausi ilman kremppojen kanssa sinnittelyä. Uusien polvivammojen ennaltaehkäisy fysioterapian avulla on siis enemmän kuin tervetullutta”, Ines Lukkarila kuvailee.

HPK Naiset ovat lujassa iskussa tulevalle kaudelle 2023–2024. Joukkue kulkee kirkas tavoite mielessään kohti kärkikahinoita. ”Yhteistyön merkitys korostuu erityisesti silloin, kun mennään play offeihin. Nimenomaan kun, ei jos”, nelikko painottaa hymyillen.

Ortofix tuntee huippu-urheilun ja siihen liittyvän fysioterapian

Apuväline ja Fysio Ortofixin toimitusjohtaja Heikki Kaartinen kertoo, että yhteistyö ei ollut sattumaa vaan yrityksen tietoinen päätös ohjata tukensa kantahämäläisen urheilun hyväksi erityisesti naisten sarjoissa, joissa vastaavia mahdollisuuksia joukkueille on tarjolla hyvin harvoin – jos koskaan.

Kaartinen näkee yhteistyössä monenlaista hyötyä joukkueelle. ”Riippuu toki paljon siitä, mitä pelaaja on vailla. Yleensä hoitosuhteen jatkuvuus antaa parhaimmat tulokset, oli kyse ammattiurheilusta tai harrastuksesta. Pitkäkestoisempaa huomiota vaativiin tilanteisiin, kuten vamman kuntoutukseen, meiltä sitoutuu sama ammattilainen rikkumattoman hoitopolun takaamiseksi. Ortofixilaisilla on paljon kokemusta erityyppisistä urheiluvammoista ja niiden menestyksekkäästä kuntouttamisesta. Toivottavasti vammoja ei kuitenkaan tarvitse hoitaa, vaan voimme keskittyä parhaan mahdollisen fysiikan kehittämiseen”, Kaartinen päättää.

HPK Naiset

· 26 jääkiekkoammattilaista eri puolilta Suomea.

· Kotiottelut Pelataan Metritiski-areenalla Hämeenlinnan Rinkelinmäellä.

· Naisten liiga alkaa 8.-9.9.2023. Runkosarjaa pelataan helmikuulle, jota seuraavat play off:it. Mestaruutta tavoittelee yhdeksän joukkuetta. · Seuraa joukkuetta HPK Naiset , Instagram , Facebook , X .

Apuväline ja Fysio Ortofix

· Fysioterapian ja hieronnan lisäksi laitehoitoja kuten shockwave-paineaaltohoito, XCRYO-huippukylmä sekä LPG-wellboxin aliapainehieronta tarjoava yritys.

· Laaja valikoima valmisapuvälineitä kaulatuista yksilöllisiin tukipohjallisiin.

· Kuusi toimipistettä Kanta-Hämeen alueella. · www.ortofix.fi , Instagram , Facebook