0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

Ajankohtaista

Monikäyttöinen nilkkatuki

Nilkan alueen vauriot ja vaivat ovat yleisiä ja monesti jalkaterän alueen kivut säteilevät myös nilkan alueelle. Useasti taustalla on virheasennot jalkaterällä tai nilkalla, jolloin kuormitus tapahtuu väärässä asennossa. Nilkan venähdykset ja nyrjähdykset ovat yleisimpiä syitä nilkan kivulle, mutta oireiden taustalla voi olla myös jänteiden vauriota tai esimerkiksi nivelrikkoa. Oireiden syystä riippuen on tärkeää tehdä nilkan hallintaa parantavia jumppaliikkeitä ja jos taustalla on selviä virheasentoja voidaan näitä myös korjata tukipohjallisten avulla. Turvotukset nilkkojen alueella liittyvät usein kudosten tai verenkierron paineolosuhteiden muutokseen. Näihin syynä voivat olla juurikin nyrjähdykset tai laskimovajaatoiminta. Myös rasitus ja pitkään jalkojen päällä oleminen saattavat lisätä lievää turvotusta nilkoille.

Nilkkatuki Juzo Malleo 717 on todella monikäyttöinen kompressioon perustuva tuki. Nilkalle saadaan tarvittava kompressio, jolloin saadaan hallittua ja vähennettyä turvotuksen esiintymistä nilkan alueella. Tuen tuoma kompressio lisää hallinnan tunnetta, jolloin askellus on varmemman tuntuista. Saumattoman ja ohuen sukkamaisen muotonsa ansiosta sitä on helppo ja miellyttävä käyttää. Nilkkatuessa kompressioluokka on 2.

Nilkkatuen sopivuus varmistetaan ottamalla mitat jalkaterän ja nilkan alueelta. Juzo Malleo-nilkkatuki sopii myös hyvin käytettäväksi urheiluun ja nopeuttamaan palautumista.