0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

Ajankohtaista

Polvituki nivelrikkoon?

Donjoy® – ROAM™ – OA -polviortoosi

Aikaisemmassa artikkelissa mainittiin polvitukien mahdollisuudet polven nivelrikon hoidossa. Kompressiomallisilla tukiratkaisuilla voidaan saada apua polven oireiluun nivelrikon alkuvaiheessa, mutta jos nivelrikko on selvästi edennyt, tarvitsee polvi usein vakaampaa ja vahvempaa tuentaa.

Artroosipolvitukien valikoima on monipuolistunut viimeaikoina paljon ja niitä on pyritty kehittämään polven nivelrikon eri vaiheisiin. Jos polvinivelellä esiintyvä nivelrikko on toispuoleista eli kulumaa on polven toisella nivelpinnalla on tällöin mahdollista saada apua artroosipolvituesta. Tällaisen tuen toimintaperiaatteena on ”avata” ja ”keventää” polven kulumapuolta ja tällä tavoin vähentää ja poistaa esiintyvää kipua. Oikeanlaisen tuen valinta vaatii yksilöllistä tutkimusta ja käsitystä kuluman tasosta. Tällä tavoin pystytään valikoimaan parhaiten ominaisuuksiltaan tarvetta vastaava polvituki.

Uutena tuotteena nostetaan esiin Donjoy® – ROAM™ – OA -polviortoosi

Tätä polvitukea suositellaan keskivaikeaan tai vaikeaan toispuoleiseen polven nivelrikkoon. Tukea voidaan käyttää konservatiivisena hoitona tai leikkaukseen valmistautumisessa, mutta myös leikkauksen jälkeen kuntouttavana ja polven asentoa ohjaavana. Tuen muotoilu on sen yksi suurista eduista. Remmien sijoittelu on mietitty tarkkaan ja säädettävyys ja tuennan tason valikoiminen on helppoa. Tuen toiminta perustuu dynaamiseen kevennykseen liikuttaessa.

Ota meihin yhteyttä jos kiinnostuit, niin kerromme lisää!