0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

Ajankohtaista

Apua polvivaivoihin

Polven alueen vaivojen kuntouttamisen tueksi voidaan suositella polvituen käyttöä. Meiltä onkin saatavissa todella monikäyttöinen polvituki niin vapaa-aikaan, kuin myös urheiluun tai työssä käytettäväksi. Genu Xtra- polvituen toiminta perustuu kompressioon ja kevyisiin lisätukiin. Polvituen anatomisesti muotoiltu kaksoiselastinen neulos tekee tuesta hyvin istuvan ja luo tarvittavan kompression polven alueelle. Polvilumpion kiputilojen ehkäisemiseksi tuesta löytyy ”patella-rengas”, joka stabiloi polvilumpion toimintaa. Kompressio ehkäisee ja vähentää turvotusta tehokkaasti ja lisäksi parantaa asentotuntoa, jolloin polven hallinta paranee.

Erityisen hyvin polvituki sopii nivelrikon hoitoon, jolloin polveen saadaan hieman tukea, mutta mahdollistetaan kuitenkin nivelen liike kuntouttaessa ja vahvistaessa polvea. Genu Xtra- polvituki toimii myös hyvin rasitusvammojen, venähdysten tai leikkausten jälkeiseen hoitoon.

Tuen hyvä istuvuus varmistetaan ottamalla tarvittavat mitat polven alueelta. Tuesta on saatavilla myös leveämpi malli, joka on varustettu reisiosan silikonireunalla.