0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

Juzo® Lääkinnälliset hoitosukat, kompressiosukat ja tukisukat

Juzo® erikoissukkien tarkoitus on ohjata ylimääräinen nilkkoihin kertynyt turvotus sydämeen päin. Laadukkaissa juzo® – sukissamme on portaattomasti vähenevä puristus nilkasta ylöspäin. Oikein mitoitettu tukisukka on miellyttävä käyttää. Asiakkaaksemme voit tulla lääkärin lähetteellä, oma-aloitteisesti tai maksusitoumuksella.

Suosittelemme, että varaat ajan myymälästämme sukkien mittausta varten, jotta osaamme neuvoa sinulle sopivan puristusluokan/mallin sekä opastaa niiden käytössä. Paras mittausaika on heti aamusta, jolloin alaraajoissa on mahdollisimman vähän turvotusta.

Vaihtoehdot:

  • Lentokompressiosukat,
  • Urheilukompressiosukat
  • 1.puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat (18–21 elohopeamillimetriä)
  • 2.puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat (23–32 mmHg)
  • 3.puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat (34–46 mmHg)
  • 4.puristeluokan lääkinnälliset hoitosukat (49>mmHg)

Lentokompressiosukat

Lentosukissa on kevyt puristus ja ne soveltuvat paljon matkustaville ja seisomatyötä tekeville. Sukat ennaltaehkäisevät matkaturvotusta ja väsymyksen tunnetta alaraajoissa.

Juzo light line cotton. Mielyttävän puuvillaiset lentosukat.
Juzo Sport support -kompressiosukat urheiluun ja vapaa-aikaan.

Urheilukompressiosukat

Urheilukompressiosukat toimivat lentosukkien tapaan ja soveltuvat myös hyvin kaikenlaiseen urheiluun ja liikkumiseen.

1.-4. puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat

1. Puristusluokan hoitosukat (kevyt kompressio) soveltuvat hyvin lievään turvotusongelmaan, väsyneisiin jalkoihin, lieviin suonikohjuihin sekä raskauden aikana käytettäväksi.

2. Puristusluokan hoitosukat (keskivahva puristus) toimivat veritulpan jälkihoitoon, laskimoiden vajaatoimintaan ja lymfanesteen kiertohäiriöihin, parantuvien säärihaavojen hoitoon, suonikohjuleikkauksen jälkihoitoon sekä raskauden aikaiseen turvotukseen.

3. Puristusluokan hoitosukkia (voimakas puristus) käytetään pitkäaikaisten parantuvien säärihaavojen hoitoon, vakavaan turvotusongelmaan sekä lymfaödeeman hoitoon.

4.Puristusluokan hoitosukkia (erittäin voimakas puristus) käytetään kaikkein vaikeimpien turvotusten hoitoon ja elefanttitaudin eli elefantiaasin hoitoon.

Juzo Soft lääkinnällisiä hoitosukkia löytyy myymälästämme 1. ja 2. puristeluokissa sekä avokärkisenä, että umpikärkisenä.

Sukkien mallistot ja materiaalit ovat laajat, mutta pyrimme pitämään varastossa useita eri kokoja ja puristusluokkia olevia sukkia. Sukkahousujen ja kovempien puristusluokkien sukkien (3. ja 4.) sekä mittatilaus-sukkien toimitusaika on n. 2-3 viikkoa.