0443264060

info@ortofix.fi

Toimipisteet

AskelAid tukipohjalliset

AskelAid – Yksilöllinen pohjallinen jalkojen hyvinvointiin

Hyvinvoiva jalka on olennainen osa kehon liikkuvuutta ja tasapainon ylläpitoa. Jalka toimii iskunvaimentimena kävellessä ja jäntevänä ponnistajana juostessa tai hypätessä. Jos jalan toiminta muuttuu jostain syystä, se voi aiheuttaa kipua ja muita vaivoja. AskelAid-pohjallisilla voidaan tehokkaasti korjata jalan virheasentoja, mikä vähentää kivun ja vaivojen riskiä.

Terveyttä ja hyvinvointia jaloille – optimoitu pohjallinen

AskelAid-pohjallinen antaa jalkaterän lihaksille paremmat edellytykset toimia. Sen tarkoituksena on optimoida ja tukea jalan omaa toimintaa, vähentää rasitusta, kipu- ja väsymistiloja sekä tasapainottaa alaraajaa ja koko vartaloa. Pohjallisen pintamateriaali valitaan asiakkaan tarpeen mukaan ja paras hoitovaste saavutetaan yhdistämällä yksilölliset tukipohjalliset ja aktivoivat harjoitteet.

AskelAid! Jalkojesi  hyvinvointiin

Alaraajaongelmien hoito ja ennaltaehkäisy

Alaraajaongelmat voivat olla haitallisia ja rajoittaa päivittäistä liikkumista. Näitä ongelmia voivat aiheuttaa esimerkiksi virheasennot, alaraajojen pituusero, vaivaisenluu, penikkatauti, kantakalvon tulehdus ja Mortonin hermopinne. Alaraajafysioterapialla pyritään auttamaan näissä ongelmissa ja vähentämään kipuja sekä vaivoja. Yksilöllöisesti muotoillut pohjalliset ja aktivoivat harjoitteet ovat tärkeitä keinoja, joilla voidaan optimoida jalan omaa toimintaa ja vähentää rasitusta. Lisäksi lasten askellus tulisi tutkia varhaisessa vaiheessa, jotta mahdolliset ongelmat voidaan huomioida ja tarvittaessa korjata ajoissa.

AskelAid-tuotteet