Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa. Palautus tulee lähettää 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta samalla tavalla, kun se on toimitettu. Palautuksesta aiheutuvat kulut vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)ortofix.fi tai puhelimitse numeroon 044 9765215(ma-pe klo 9.00 – 17.00)

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotetta voi sovittaa, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille ja sovi vaihdosta tai palautuksesta.

Tukisukat ovat hygieniatuotteita ja niitä ei voi palauttaa (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §).

Rahat palautetaan asiakkaalle välittömästi, kun palautettu tuote on todettu myyntikuntoiseksi. Palautus tapahtuu samalla tavalla, kun tuote on maksettu. Mikäli ei muuta sovita.

Palauttaessa on käytettävä lähetysvahvistuksen mukana tullutta matkahuollon palautustunnusta (paitsi kirje). Emme hyvitä asiakkaalle muista toimitustavoista koituneita palautuskuluja.

Mikäli myyjälle palautettu tuote todetaan myyntikelvottomaksi, tuote palautetaan asiakkaalle siten, että lähetyskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.

Pyydämme palauttamaan Matkahuollolla saapuneet tuotteet Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena:
Matkahuollon asiakaspalautuskoodi: 9530524
Apuväline ja Fysio Ortofix Oy, Palokunnankatu 15, 13100 Hämeenlinna

Pyydämme palauttamaan kirjeitse saapuneet tuotteet kirjeellä. Apuväline ja Fysio Ortofix Oy, Palokunnankatu 15, 13100 Hämeenlinna