fbpx

Yritys Henkilökunta↓

Apuväline ja Fysio Ortofix Oy on 2016 perustettu hämeenlinnalainen apuvälinetekniikkaan ja fysioterapiaan erikoistunut yksityinen yritys. Toimipisteemme sijaitsee Palokunnankadulla, vanhan postin tiloissa. Yrityksemme toiminnan periaatteena on tarjota saman katon alla moniammatillisesti toteutettuja toimintakykyä tukevia apuväline- ja fysioterapiapalveluita. Palvelemme kaikkia asiakkaita yksilöllisesti ja tasa-arvoisesti. Asiakkaaksi voit tulla lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai oma-aloitteisesti. Henkilökuntaan kuuluu apuvälineteknikko ja fysioterapeutti sekä vastaanottoa aina torstaisin pitävä naprapaatti.

Apuvälineteknikko on apuvälineisiin erikoistunut kuntoutusalan ammattilainen. Hän tukee ihmisen toiminta- ja liikkumiskykyä apuvälineiden avulla. Apuvälineteknikon työhön kuuluu apuvälinetarpeen kartoitus ja apuvälineiden sovittaminen sekä valmistaminen. Apuvälineteknikkomme on erikoistunut yksilöllisiin tukipohjallisiin ja ortooseihin sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksissa käytettäviin ortopedisiin ja hoidollisiin apuvälineisiin. Myymälässämme on kattava valikoima myös erilaisia valmisapuvälineitä.

Fysioterapeutti on liikkeen ja liikkumisen asiantuntija. Fysioterapian perusajatuksena on ohjata, aktivoida ja hoitaa asiakasta viimeisimmän tieteellisen näytön sekä käytännön kokemuksen pohjalta. Tavoitteena on tukea ja kehittää asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä sen kautta koko elämänlaatua.

Henkilökunta

Heikki Kaartinen

Toimitusjohtaja
Fysioterapeutti, LPG- terapeutti

0443264060 info(at)ortofix.fi

Alexander Kurtz

Apuvälineteknikko, yksilölliset ortoosit ja valmisapuvälineet.

0449765215info(at)ortofix.fi

Jukka Wlasoff

Fysioterapeutti, faskiamanipulaatio, LPG-hoidot

0449765215info(at)ortofix.fi

Emmi-Sofia Tamminen

Personal Trainer

0445454225coachemmisofia(at)gmail.com

Miska Kivelä

Jalkaterapeutti

0449765215info(at)ortofix.fi

Maiju Aalto-Salo

Naprapaatti, farmaseutti ja LPG-terapeutti

0406373611

Ajankohtaista