fbpx

Tuotteet

Liikkeessämme myytävät fysioterapiatuotteet:

 

 

Tyynyt

 

Curoplus

Fysioline CuroPlus (normaali koko) on hoitava terveystyyny, joka tukee kaularankaa juuri oikealla tavalla. Tyynyn ansiosta välilevyt saavat hengähtää, verenkierto elpyy ja aineenvaihdunta normalisoituu. CuroPlus terveystyynyllä on kahden vuoden materiaalitakuu.

 

Sissel 2 in 1 – istuintyyny

 

Sissel 2 in 1 istuintyynyllä saat ergonomisen ja anatomisesti hyvän istuma-asennon. Tyyny vähentää välilevyihin kohdistuvaa painetta ainutlaatuisen sillan ja kahden muotoillun syvänteen ansiosta. Istuintyyny sopii erinomaisesti selkävaivoista kärsivälle työhön ja automatkoille.

 

 

Lämpötyynyt ja kylmätuotteet

 

Sissel Cherry – lämpötyyny

Lämpötyyny on muinainen parannuskeino, jonka tehoa ei voi edelleenkään kiistää. Lämpöävarastoivat kirsikankivet rentouttavat ja helpottavat esimerkiksi flunssan tuomaa tukalaa oloa. Ideaalinen lievittämään myös niska- ja hartiaseudun lihaskireyksiä sekä erilaisia vatsan kiputiloja. Voidaan lämmittää uunissa tai mikroaaltouunissa. Sopii kaikenikäisille. Koko 20 x 40 cm.

 

Sissel Pack kuuma/kylmäpakkaus

Sissel Pack kuuma/kylmäpakkaus on monipuolinen apu erilaisiin pehmytkudosvaivoihin. Pakkaus voidaan lämmittää mikrossa tai viilentää pakkasessa. Sisältö on kestävää hyytelömäistä ainetta, ja pakkaus on uudesti käytettävä. Pakkauksen mukana kätevä tarrakiinnitysnauha.

 

 

 

Kuntoiluvälineet

 

Powerball Fitnesspallo

PowerBall Fitness- ja terapiapallo on monipuolinen koko vartalon harjoitusväline. Pallo soveltuu erinomaisesti keskivartalon voiman ja hallinnan harjoittamiseen. Se sopii erinomaisesti mm. työergonomian ryhtiharjoituksiin. Pallon mukana tulevat venttiili/tulppapussi sekä ohjeet perusharjoitteluun. Saatavana kahta eri kokoa.

 

Theraband- nauhat/Tubing with handles

Vastuskuminauhoilla harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Vastuskuminauhat sopivat erinomaisesti muun harjoittelun tueksi, ja niiden tulisikin olla osa jokaisen harjoitteluohjelmaa. Loistava väline syvien lihasten harjoittamiseen.

Togu OS Roller Premium Foam roller

Pituus 45cm, halkaisija 15cm. Togu OS roller Premium pilatesrullassa on kestävä ja miellyttävän tuntuinen foam-materiaali. Rullaa voi käyttää monipuolisesti niin kehonhallinnan harjoitteluun kuin koko vartalon käsittelyyn. Foam-pinta tekee myös fascia-käsittelyistä miellyttävämmän tuntuista.

 

Wrange Roller 14x33cm

 

Kovan sisusmateriaalin ja nystyröidensä ansiosta Wrange Roller soveltuu erinomaisesti niska- ja hartiaseudun sekä selän ja alaraajojen käsittelyyn. Huippu-urheilijoidenkin käyttämä rulla soveltuu myös osaksi kehonhallinnan harjoittelua.

 

Wrange tasapainolauta

Wrange tasapainolaudalla voit harjoitella monipuolisesti kehon eri osia. Laudan karhennettu pinta antaa pitoa myös vaativimpiin harjoitteisiin. Tasapainolaudalla harjoittelu parantaa ennen kaikkea tasapainoa ja kehonhallintaa. Halkaisija 40cm.

 

 

 

 

Voiteet

 

Arthro creme nivelvoide

Arthro creme on uusi ja erilainen kylmävoide turvonneille ja tulehtuneille nivelille. Lisäaineina nivelten hyvinvoinnille tärkeät ravinteet kuten glukosamiinisulfaatti, MSM ja kondroitiinisulfaatti. Voidetta hierotaan oirelevien nivelten alueelle 2-3 päivässä. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen saamiseksi voidetta suositellaan käytettävän säännöllisesti vähintään yhden kuukauden ajan. Ei suositella lapsille, raskaana oleville ja imettäville äideille. Diabeetikoiden ja alle 18-vuotiaiden tulisi keskustella lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista. Tuote saattaa aiheuttaa oireita äyriäisallergisille.

 

Magnesium in strong voide

Magnesium In Strong -voide on tarkoitettu liikkuvalle ihmiselle, sillä magnesiumia poistuu hien mukana. Magnesiumin puute aiheuttaa lihaskramppeja ja väsymystä. Magnesium In vähentää myös lihasten kipeytymistä. Diabeetikoilla ja iäkkäillä on usein liian alhaiset magnesiumtasot. Magnesium In -voiteet ovat hyvä vaihtoehto myös niille, jotka sietävät huonosti suun kautta otettavia magnesiumvalmisteita. Käyttämällä magnesiumvoidetta vältytään suun kautta nautittavan magnesiumin ikäviltä sivuvaikutuksilta. Magnesium In Strong -voiteen kosteuttava voidepohja hoitaa kuivaa ihoa. Hiero 2–3 pumppausta voidetta iholle 2–3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voiteen magnesium imeytyy parhaiten ohuiden ihoalueiden läpi. Voidetta voi levittää myös esim. pohkeiden ja reisien alueille.

 

Ice power

Kylmägeeli rauhoittaa ärtyneitä kudoksia, vähentää kipua, lievittää tulehdusta ja turvotusta sekä laukaisee lihasjännitystä.

Lämpögeeli lämmittää ja rentouttaa lihaksia. Sopii mm. urheilijoille alkulämmittelyn tueksi, auttaa ehkäisemään venähdyksiä.

 

 

 

Teipit

 

Kinesioteippi

 

CureTape® teippirulla, 5m. Teipin leveys 5cm.

Teippi on vedenkestävä ja siinä on erinomainen pysyvyys.

 

Coach urheiluteippi

Tukeva urheiluteippi nivelten tukemiseen.

Ajankohtaista