Henkilökunta

 

 

Heini Kuusisto

Fysioterapeutti, tuki-ja liikuntaelinvaivat (MyFascia-koulutuksessa), gynekologiset kipu- ja oireyhtymät

Hei, olen fysioterapeutti Heini Kuusisto. Olen kiinnostunut hyvinvoinnista, unesta ja palautumisesta kokonaisvaltaisesti ja minulla on halu auttaa kipuasiakkaita. Olen perehtynyt rentoutus- ja hengitystekniikoiden käyttämiseen jännitys- ja kiputiloissa. Oman harrastuneisuuteni kautta on kertynyt kokemusta muusikoiden ja ja hevosharrastajien tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Shockwave- ja XCRYO-huippukylmähoidot.

0503311343info(at)ortofix.fi

 

Petri Kettunen

Fysioterapeutti, tule-vaivoihin erikoistunut

Olen fysioterapeutti Petri Kettunen. Kokemusta on kertynyt fysioterapiasta 35 vuoden ajalta. Vahvuuksina akuuttien TULE-vaivojen hoito ja diagnosointi uusimmilla tekniikoilla ja laitteilla. Teen rangan manipulointi ja mobilisointi hoitoja. Shockwave- ja XCRYO-huippukylmähoidot.

0414731973info(at)ortofix.fi

Mikko Lahtela

Fysioterapeutti, tuki-ja liikuntaelinfysioterapia

Hei, olen fysioterapeutti Mikko Lahtela. Liikuntavammojen hoito, akuutit kiputilat ja ennaltaehkäisy ovat minun vahvuusalueitani. Urani ammatilaisjääkiekkoilijana ja entisenä HPK pelaajana minulla on kokemusta kehonhuollosta, tavoitteellisesta harjoittelusta sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta. Minulla on intohimo auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään kivutonta sekä toiminnallista elämää. Ura kehonhuoltoalalla ihmisten parissa oli minulle luonnollinen valinta ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti, jotta voin auttaa asiakkaitani mahdollisimman laaja-alaisesti.

0503311343info(at)ortofix.fi

Miska Kivelä

Jalkaterapeutti, kengät, yksilölliset tukipohjalliset, valmisapuvälineet

0449765215info(at)ortofix.fi

Heikki Kaartinen

Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti

 

 

0443264060 info(at)ortofix.fi