Ortofix / Riihimäki – laadukasta fysioterapiaa vuodesta 2021

Ortofixin toiminta-ajatus on antaa laadukasta fysioterapiaa laaja-alaisesti, tärkeimmät toiminta alueet ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia sekä aikuisneurologinen kuntoutus.

Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Myös pelkkää hierontaa on saatavissa.

Teemme myös kotikäyntejä Riihimäen alueella.

Palvelumme

Käytössämme on KELA:n suorakorvausmenetelmä, jolloin asiakas halutessaan maksaa vain omavastuu -osuuden hoidosta. Meillä on sopimus KELA:n kanssa vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Meille pääsee myös terveyskeskuksen ja keskussairaalan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Henkilökuntamme kielitaito: englanti, ruotsi.

Olemme Suomen kuntoutusyrittäjien jäsen ja kuulumme myös Oma fysio-palveluketjuun.

 

 

Fysioterapia

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen omassa toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Fysioterapeutti tekee tarvittaessa myös apuvälinearvioinnin ja ohjaa niiden käytössä.

Varaa aika fysioterapiaan Lue lisää

 

Shockwave

Shockwave- paineaaltohoito vaikuttaa siten, että aineenvaihdunta hoidettavassa kohdassa vilkastuu, mikä parantaa kudoksen hapensaantia mm. uudissuonitusta lisäämällä ja ympäröivää lihaksistoa rentouttamalla. Tämä johtaa kivun lievittymiseen ja tulehduksen vähenemiseen. Paranemisprosessi alkaa jo hoidon aikana ja jatkuu hoidon jälkeen. Shockwave- paineaaltohoidossa kudoksiin kohdistetaan mekaanisesti tuotettua, korkeatehoista paineaaltoa, jonka voimakkuutta säädetään hoidettavan kohteen mukaan. Hoitokertoja on yleensä 3-5 ja kestoltaan ne ovat n. 10-15 min. Sopiva taajuus hoidoille on n. viikon välein.

Varaa aika Shockwave-hoitoon Lue lisää

 

XCRYO- Huippukylmähoito

Paikallinen huippukylmähoito on tehokas apu mm. kivunlievitykseen, turvotuksen hoitoon, nivelsiteiden venähdysvammoihin ja mustelmiin. XCryolla on saatu hyviä hoitotuloksia moniin tavallisiin rasitusvammoihin, kuten hyppääjän polvi, juoksijan polvi, osgood slatter, tennis- ja golfkyynärpää, penikkatauti, olkapään alueen kivut. Käytämme huippukylmähoitoa fysioterapian tukena, jotkut käyvät myös pelkässä huippukylmähoidossa.

Varaa aika huippukylmähoitoon Lue lisää

Ota yhteyttä