Ortofix / Hyvinkää – moniammatillista kuntoutusta vuodesta 2021

Ortofixin toiminta-ajatus on antaa laadukasta, moniammatillista kuntoutusta. Palveluihimme kuuluu jalkaterapia, fysioterapia, apuvälineet ja terveysjalkineet. Fysioterapiassa tärkeimmät toiminta- alueet ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia sekä aikuisneurologinen kuntoutus.

Apuvälineet kulkeutuvat tarpeen mukaan Hämeenlinnasta Hyvinkäälle. Myymälää ei ole Hyvinkäällä.

Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Myös pelkkää hierontaa on saatavissa.

Teemme myös kotikäyntejä Hyvinkään alueella.

Palvelumme

Käytössämme on KELA:n suorakorvausmenetelmä, jolloin asiakas halutessaan maksaa vain omavastuu -osuuden hoidosta. Meillä on sopimus KELA:n kanssa vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Meille pääsee myös terveyskeskuksen ja keskussairaalan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Henkilökuntamme kielitaito: englanti, ruotsi.

Olemme Suomen kuntoutusyrittäjien jäsen ja kuulumme myös Oma fysio-palveluketjuun.

 

 

 

Yksilölliset tukipohjalliset

Yksilöllisillä tukipohjallisilla saadaan apua moneen vaivaan. Yksilöllinen tukipohjallispaketti sisältää jalkojen tutkimisen ja mitanoton, tukipohjallisparin sovituksen ja käyttöopastuksen. Pohjallisilla on kolmen kuukauden sopivuustakuu.

Varaa aika Lue lisää

 

Fysioterapia

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen omassa toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Fysioterapeutti tekee tarvittaessa myös apuvälinearvioinnin ja ohjaa niiden käytössä.

Varaa aika fysioterapiaan Lue lisää

Shockwave

Shockwave- paineaaltohoito vaikuttaa siten, että aineenvaihdunta hoidettavassa kohdassa vilkastuu, mikä parantaa kudoksen hapensaantia mm. uudissuonitusta lisäämällä ja ympäröivää lihaksistoa rentouttamalla. Tämä johtaa kivun lievittymiseen ja tulehduksen vähenemiseen. Paranemisprosessi alkaa jo hoidon aikana ja jatkuu hoidon jälkeen. Shockwave- paineaaltohoidossa kudoksiin kohdistetaan mekaanisesti tuotettua, korkeatehoista paineaaltoa, jonka voimakkuutta säädetään hoidettavan kohteen mukaan. Hoitokertoja on yleensä 3-5 ja kestoltaan ne ovat n. 10-15 min. Sopiva taajuus hoidoille on n. viikon välein.

Lue lisää Shockwave-hoidosta

Ota yhteyttä