Näiden erikoissukkien tarkoitus on ohjata ylimääräinen nilkkoihin kertynyt turvotus sydämeen päin. Laadukkaissa juzo® – sukissamme on portaattomasti vähenevä puristus nilkasta ylöspäin. Oikein mitoitettu tukisukka on miellyttävä käyttää. Asiakkaaksemme voit tulla lääkärin lähetteellä, oma-aloitteisesti tai maksusitoumuksella.

Vaihtoehdot:

  • Lentokompressiosukat
  • Urheilukompressiosukat
  • 1.puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat (18–21 elohopeamillimetriä)
  • 2.puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat (23–32 mmHg), polvimittaiset
  • 3.puristusluokan lääkinnälliset hoitosukat (34–46 mmHg),
  • 4.puristeluokan lääkinnälliset hoitosukat (49>mmHg),

Myymälän tukisukkamalliston hinnat:

  • Polvimittaiset 78-116€
  • Reisimittaiset 138-168€
  • Yksilöllisille sukille eri hinnasto, hinta riippuu materiaalista ja ominaisuuksista
  • Lentosukat, urheilusukat 29-39€

Mittaus vastaanotolla: 25 € + sukkien hinta

Mittaus kotona: 49e/h ja veloitus käytetyn ajan mukaan. Matkakulut 10€+  0,45e/km, kun matka on yli 5km + sukkien hinta.

Lentosukissa on kevyt puristus ja ne soveltuvat paljon matkustaville ja seisomatyötä tekeville. Sukat ennaltaehkäisevät matkaturvotusta ja väsymyksen tunnetta alaraajoissa.

juzo light line cotton. mielyttävän puuvillaiset lentosukat.

Urheilukompressiosukat toimivat lentosukkien tapaan ja soveltuvat myös hyvin kaikenlaiseen urheiluun ja liikkumiseen.

Juzo Sport support -kompressiosukat urheiluun ja vapaa-aikaan.

1. Puristusluokan hoitosukat (kevyt kompressio) soveltuvat hyvin lievään turvotusongelmaan, väsyneisiin jalkoihin, lieviin suonikohjuihin sekä raskauden aikana käytettäväksi.

Juzo Soft lääkinnällisiä hoitosukkia löytyy myymälästämme 1. ja 2. puristeluokissa sekä avokärkisenä, että umpikärkisenä.

2. Puristusluokan hoitosukat (keskivahva puristus) toimivat veritulpan jälkihoitoon, laskimoiden vajaatoimintaan ja lymfanesteen kiertohäiriöihin, parantuvien säärihaavojen hoitoon, suonikohjuleikkauksen jälkihoitoon sekä raskauden aikaiseen turvotukseen.

Myymälästämme löytyvät myös reisimittaiset lääkinnälliset hoitosukat. Juzo 2.puristeluokan hoitosukat soveltuvat erinomaisesti mm. laskimoiden vaahdotushoidon jälkeen käytettäviksi.

3. Puristusluokan hoitosukkia (voimakas puristus) käytetään pitkäaikaisten parantuvien säärihaavojen hoitoon, vakavaan turvotusongelmaan sekä lymfaödeeman hoitoon.

4. Puristusluokan hoitosukkia (erittäin voimakas puristus) käytetään kaikkein vaikeimpien turvotusten hoitoon ja elefanttitaudin eli elefantiaasin hoitoon.

Suosittelemme, että varaat ajan myymälästämme sukkien mittausta varten, jotta osaamme neuvoa sinulle sopivan puristusluokan/mallin sekä opastaa niiden käytössä. Paras mittausaika on heti aamusta, jolloin alaraajoissa on mahdollisimman vähän turvotusta.

Sukkien mallistot ja materiaalit ovat laajat, mutta pyrimme pitämään varastossa useita eri kokoja ja puristusluokkia olevia sukkia. Sukkahousujen ja kovempien puristusluokkien sukkien (3. ja 4.) sekä mittatilaus-sukkien toimitusaika on n. 2-3 viikkoa.

Vuoden 2019 trendivärit tilattavissa lääkinnällisiin hoitosukkiin. Tutustu Juzo – kompressiotuotteiden väri maailmaan: http://www.juzo.com/en/products/trend-colours/. Tilaamalla saa myös ihan perusvärejä sekä liukuvärjättyjä tuotteita. Liikkeessä hyllyssä olevat sukat ovat beigejä, myös jokunen musta sekä harmaa sukkamalli löytyy.